WIMW Blog

De wIMW-blog

Blog

In memoriam Wouter van der Schaaf, bestuursvoorzitter WIMW

Blog

Dit schreef Sharon.

Blog

Dit schreef Gijs.

91661081_29ef14786595254544_1074396531634733056_n

Blog

Dit schreef Efé.

Blog

Nu we allemaal zo veel mogelijk binnen moeten blijven en afstand moeten nemen van elkaar, ontdekken we hoe waardevol dit eigelijk is. We vroegen Welkom in mijn Wijk begeleiders en ambassadeurs wat ze mee hebben gemaakt. Dit schreef Laurette.

Blog

Wat heeft het staken nu eigenlijk opgeleverd? De helft van het bedrag werd aan het basisonderwijs toegezegd. Maar er staan over een paar weken in november, weer nieuwe stakingen op de agenda. Waarom staken? We vroegen het aan één van WIMW’s favoriete leerkrachten Nètâl.

Blog

Kayli is 11 jaar oud en zit in groep 8. Haar klas deed mee aan Welkom in Mijn Wijk en wij vroegen hoe zij dit heeft ervaren.

Blog

Sabrine is 12 jaar en zit in groep 8. Samen met haar klas maakte zij een Welkom in Mijn Wijk uitwisseling mee. Wij vroegen wat ze ervan vond.

Welkom in Mijn Wijk in het Parool

In het nieuws

Journaliste Lorianne van Gelder schreef een artikel over de uitwisseling tussen de Lotusschool in Amsterdam Zuidoost en de Odyssee in Amsterdam Osdorp

nieuwsbericht

Na een succesvol eerste jaar zal  Welkom in mijn Wijk weer uitgevoerd worden in Leiden! 

blog

De uitwisseling van de afgelopen week was volgens de deelnemende kinderen “kapot leuk”en voor ons extra speciaal.

nieuws

Uit handen van de Prins van Oranje en Prinses Máxima, beschermpaar van het Oranje Fonds, ontvingen Sharon Polak en Anita van de Stap het ‘groeidiploma’ van het Oranje Fonds

nieuwsbericht

Vanaf dit schooljaar gaat Welkom in mijn Wijk ook in Rotterdam van start.