Social Media


‘Sommige mensen zeggen dat ongelijkheid een gegeven is, iets waar we nooit vanaf zullen komen. Moge duidelijk zijn, ik ben het daar niet mee eens. Ongelijkheid is een keuze.’ mooi verwoord @MarjoleinMoor in #Klassen!

Mooi voorbeeld van een bijzondere vriendschap. Dank voor delen @samsam_magazine ! https://t.co/2uvtg2zpzZ

Vandaag is het Keti Koti. Nu is het een goed moment om meer te leren:
https://t.co/QYrdk2yh6f

 

Welkom in mijn Wijk
Welkom in mijn Wijk
Vanavond om 21.25 op NPO1 start de serie Klassen over ongelijkheid in het Amsterdamse onderwijs en hoe er meer gelijke kansen gerealiseerd kunnen worden. Ga je ook kijken?
https://www.human.nl/klassen.html
Welkom in mijn Wijk
Welkom in mijn Wijk
“Ik denk dat we met elkaar de verantwoordelijkheid hebben om jongeren zo goed mogelijk voor te bereiden op een pluriforme democratische samenleving”, zegt Guido Walraven. “Daar is burgerschapsonderwijs heel erg belangrijk voor. De school is immers een oefenplek voor burgerschap.”

Bij WIMW doen we dat door leerlingen leeftijdsgenoten te laten ontmoeten, waarin zij elkaar via leuke en laagdrempelige activiteiten leren kennen. Want, ontmoeten en met elkaar praten is de eerste stap naar elkaar beter begrijpen. #burgerschap #po #ontmoetingen #onderwijs
https://www.scienceguide.nl/2020/11/burgerschapsonderwijs-is-een-taak-voor-de-hele-school/
Welkom in mijn Wijk
Welkom in mijn Wijk
Wat een toffe leerkracht! Hij gebruikt dans om zijn leerlingen zelfvertrouwen te geven en een band op te bouwen. Daar krijgen wij ook energie van 😃
Welkom in mijn Wijk
BBC One
COOLEST. TEACHER. EVER.

BBC News Africa